Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Τεχνικό Πρόγραμμα Δ.Πετρούπολης 2012


Το τεχνικό πρόγραμμα που έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση η διοίκηση Κοτσαμπά για το 2012 καταδεικνύει την έλλειψη οράματος , την αδυναμία σχεδιασμού και μελέτης των έργων που έχει ανάγκη η πόλη μας.
Είναι ιδιαίτερα φτωχό,πλασματικό, στερείται αναπτυξιακής προοπτικής και δεν επιλύει προβλήματα που ήδη έχουμε γνωστοποιήσει με τα αιτηματά μας .
Είναι περισσότερο από εμφανής η αδυναμία της διοίκησης να αντλήσει πόρους από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα.
Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή δεν έχουν στοχεύσει στη διεκδίκηση πόρων από όπου αυτό είναι εφικτό,ώστε να κατασκευαστούν έργα για λογαριασμό των δημοτών ,αλλά θα περιοριστούν σε ελάχιστα έργα κυρίως συντήρησης και μάλιστα ιδιαίτερα περιορισμένα.
Με τοποθέτηση του ,ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠετρούΠολη Να Ζεις, Θανάσης Σκαλιστήρας ,επεσήμανε το πόσο φτωχό και χωρίς  όραμα είναι το τεχνικό πρόγραμμα.
Πρότεινε παρεμβάσεις , κατέδειξε τον τρόπο που θα έπρεπε να είχε συνταχθεί το τεχνικό πρόγραμμα ,ενώ προσφέρθηκε να δώσει τεχνική βοήθεια στη Διοίκηση του Δήμου για το καλό της πόλης.
Φυσικά ψήφισε αυτά τα λιγοστά έργα που προέβλεπε  το τεχνικό πρόγραμμα με την ελπίδα ότι τα θα υλοποιηθούν τα περισσότερα απο αυτά.