Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Συνέντευξη Θανάση Σκαλιστήρα στη City News

 
 
Kατά την τελευταία τετραετία υπηρετήσαμε με συνέπεια, αρχές, ιδέες και ιδανικά, δεν συμβιβαστήκαμε, αντίθετα ήρθαμε σε σύγκρουση όταν η συνείδηση μας και η ηθική μας απαιτούσε να το πράξουμε. Στις δημοτικές εκλογές της 18ης  Μαΐου επιλέγουμε συνειδητά ενότητα, συνεργασία, συμπόρευση με τον Δημήτρη Ταλιούρα , επικεφαλής της ΔΑΚ και υποψήφιο δήμαρχο Πετρούπολης. Καλούμε τους φίλους της δημοτικής παράταξης Πετρούπολη να ζεις, που μας στήριξαν στην προηγούμενη εκλογική μάχη, να μας στηρίξουν και πάλι αφού συνεχίζουμε δυναμικά και διεκδικούμε την παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, που έπληξαν το σύνολο του πληθυσμού, άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους και στην πόλη μας.  Ανεργία, φτώχεια, βαρύτατες θυσίες. Η επόμενη δημοτική αρχή δεν δικαιούται να μείνει απλός παρατηρητής ή επικριτής της σκληρής πραγματικότητας. Γίνεται τότε θελημένα ή αθέλητα συμμέτοχος ευθυνών. Τα προβλήματα  δεν επιλύονται με αφορισμούς και ευχολόγια.

Εμείς θα δώσουμε τον αγώνα στοχευμένα με συντονισμένη κοινωνική πολιτική που θα απευθύνεται σε όλες τις αδύναμες κατηγορίες των πολιτών ( τους μαθητές, τους φοιτητές, τους άνεργους, τους εργαζόμενους, την τρίτη ηλικία, τα άτομα με αναπηρία, τις μονογονεικές και πολύτεκνες οικογένειες) και με πολύτιμο σύμμαχο μας την ενότητα ελπίζουμε ότι θα ελαφρύνουμε το βαρύ φορτίο τους.

Στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι. Δεν απέχουμε, συμμετέχουμε στα κοινά , συναποφασίζουμε για την πόλη που ζούμε, για την πόλη που αγαπούμε και ονειρευόμαστε να γίνει όπως πραγματικά μας αξίζει.  
                                                             Θανάσης Σκαλιστήρας
                                                      Υπ.Δημοτικός Σύμβουλος Πετρούπολης