Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Μετά απο 8 χρόνια ο δήμος υλοποιεί μια πρόταση μας .Μια πρόταση που αν είχε εφαρμοστεί απο τη πρώτη στιγμή θα είχε δώσει ζωή στην αγορά της πόλης μας ,θα είχε προσφέρει στο δημότη.Κάλιο αργά παρά ποτέ.
                                 Συμμετέχουμε όλοι.


Η Πόλη μας γιορτάΖΕΙ 2018.


     Φέτος τον Οκτώβρη διοργανώνεται για πρώτη φορά στον Δήμο μας η «Γιορτή της Πόλης» μας, που ευελπιστούμε να καθιερωθεί ως θεσμός κάθε χρόνο, επ’ ευκαιρία του εορτασμού του Πολιούχου της πόλης μας, Αγίου Δημητρίου. 
      Η διοργάνωση αυτή, που σκοπό έχει να προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση στους κατοίκους της Πετρούπολης, προγραμματίζεται για την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, παραμονή του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου, από τις 17.00 το απόγευμα και μέχρι τις 20.30 το βράδυ, σε ανοικτούς χώρους της κεντρικής λεωφόρου 25ης Μαρτίου και της οδού Περικλέους και από τις 20.30 στην Πλατεία Ηρώ. Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις θα εκτείνονται από την οδό Σουλίου μέχρι την οδό Ιγνατίου στην κεντρική λεωφόρο, και στον υπαίθριο χώρο της Αγίας Τριάδας στην οδό Περικλέους.
     Η Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ως φορέας υλοποίησης αυτής της εκδήλωσης, συμμετέχει με τμήματα του Δήμου (παραδοσιακοί χοροί, λατινοαμερικανικοί χοροί, εικαστικά κλπ), σύνολα μουσικής (Φιλαρμονική, Δημοτικό Ωδείο), ομάδες θεάτρου (Δραματική Σχολή). Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν εκπρόσωποι των Πολιτιστικών και Εθνικοτοπικών Φορέων του Δήμου Πετρούπολης, είτε με χορευτικά συγκροτήματα, είτε με κεράσματα, καθώς και επαγγελματίες καλλιτέχνες (εμψυχωτές, μουσικοί, τραγουδιστές).