Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ενδιαφέρει τους ανέργους

«Α.Κ.Σ.Ι.Α.» Αυτοδιοίκηση –Κοινωνική Συνοχή –ισόρροπη Ανάπτυξη
Πρόγραμμα αυτεπιστασίας, έχει σχεδιάσει το υπουργείου Εσωτερικών το οποίο έχει λάβει την ονομασία «Α.Κ.Σ.Ι.Α.» Αυτοδιοίκηση –Κοινωνική Συνοχή –ισόρροπη Ανάπτυξη.  Τα έργα που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα σχετίζονται  κυρίως με τη συντήρηση και επισκευή δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης, την  αποκατάσταση ΧΑΔΑ, τη  δημιουργία μικρών και ευέλικτων φραγμάτων, την αποκατάσταση φυσικών καταστροφών, τη συντήρηση-επισκευή κοινωνικών υποδομών και τη συντήρηση κοινόχρηστων χώρων.
Οι συμβάσεις που θα συναφθούν θα είναι ορισμένου χρόνου «διαρκούς ή διακεκομμένης απασχόλησης, κατά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα και έως 135 ημέρες ετησίως, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου».  Οι υποψήφιοι θα κατατάσσονται σε κυλιόμενο πίνακα, ο οποίος θα ελέγχεται από το ΑΣΕΠ. Το διαβάσαμε και στο  blog Μαχητή Πετρούπολης και  είναι σίγου-ρο ότι  ενδιαφέρει, όλους τους συμπολίτες μας ειδικά τους ανέργους.
Ελπίζουμε η διοίκηση του Δήμου να μη το προσπεράσει και να το αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό.
Όταν προκύψουν νεότερα θα σας ενημερώσουμε. Αρκεί να  μη ξανασυμβεί ότι συνέβηκε με τις διακηρύξεις πρόσληψης που αναρτήθηκαν ένα απόγευμα του Νοεμβρίου και έληγαν την επόμενη μέρα. Ασυγχώρητος και ανήθικος όποιος οργάνωσε αυτή τη μηχανορραφία, μας θυμίζει έντονα γνωστές πρακτικές που δυστυχώς υφίστανται ακόμη.