Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Nα το πληρώσουμε το χαράτσι κ.Δήμαρχε ?

Πολλές φορές έχουμε (από αυτό το blog) χαρακτηρίσει την διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης ανακόλουθη στις εξαγγελίες ,ως προς τις πράξεις της.Μια φορά ακόμα δεν πιστεύουμε ότι θα πειράξει κανένα,αφού και τις προηγούμενες φορές διαπιστώθηκαν ότι τα αυτιά τους δεν ιδρώνουν.
Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο παρατηρήθηκε το εξής τραγελαφικό.Μπροστά στους εκατό περίπου παρευρισκόμενους πολίτες διαμαρτυρόμενους για το χαράτσι της της ΔΕΗ η διοίκηση Κοτσαμπά δήλωνε αλληλέγγυα και παρότρυνε να μην πληρώνουν χαράτσια.
Παράλληλα όμως προσπαθούσε να περάσει κωδικούς στο προϋπολογισμό για να πληρωθούν τα χαράτσια των εκμισθωμένων ακινήτων του 'Απολις και του Terra Petra.
Με πραγματική μικροκομματική και παλαιοκομματική μαεστρία αντιμετωπίζονται τα θέματα από το Δήμαρχο Κοτσαμπά,όμως αυτό δεν περνά απαρατήρητο να είναι σίγουρος.
Κι επειδή στα λόγια νομίζω ανέκαθεν το ΚΚΕ ήταν ασύγκριτο,αναρτήθηκε και ένα τηλέφωνο στο οποίο υποτίθεται ότι μπορεί να απευθύνεται ο πολίτης που δεν μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ ώστε να υποστηριχθεί καταλλήλως,πλην όμως το τηλέφωνο δεν το σηκώνει κανείς !!!