Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Αποσπάσματα απο Δημοτικό συμβούλιο Η κατάσταση στο Δήμο - Οι θέσεις μας

Σκαλιστήρας Είναι δυνατόν ένας ολόκληρος Δήμος να μην ξέρει ποιές είναι οι ανάγκες του ή τα Νομικά του Πρόσωπα, 4 ημέρες πριν λήξει αυτή η διακήρυξη; Δηλαδή ποιές είναι οι ανάγκες αυτού του Δήμου; Σε καθαριότητα; Σε ασφάλεια; Σε σχολεία; Σε παιδικούς σταθμούς; Σε τί είναι; Τις έχετε καταγράψει αυτές όλες τις ανάγκες;
......
        Αυτό που έχω ζητήσει και γενικότερα ζητάω τακτικά και δυστυχώς δεν το παίρνω, είναι μία ενημέρωση από τον Δήμο Ποιές είναι οι Υπηρεσίες του, ποιές είναι οι οικονομικές του ανάγκες, ποιές είναι οι απαιτήσεις του, ποιές είναι οι υποχρεώσεις του, πώς πρέπει να πορευτούμε. Και απέναντι σε αυτό σας προτάσσουμε την βοήθειά μας την οποία σας δώσαμε και όταν ακόμα μας αρνηθήκατε ακόμα και το αυτονόητο, και το πιο απλό που σας προτείναμε. Να κάνουμε μία άτυπη Επιτροπή σχολική, να περάσουμε να δούμε τα σχολεία.
        Και αυτό που έρχομαι και λέω και το ξαναείπα και στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, φροντίστε να είστε ανοιχτοί. Να είστε ανοιχτοί στην κοινωνία, ανοιχτοί σε ανθρώπους που θέλουν να σας προσφέρουν βοήθεια. Γιατί η πόλη μας αυτό χρειάζεται. Βοήθεια από όλες τις παρατάξεις και από όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν.