Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Kατάργηση της νομιμότητας για χάρη του κομματικού στρατού,απο το Δήμαρχο Πετρούπολης




 

Aποφασίσαμε ως συνδυασμός Πετρούπολη να Zεις, από κοινού με τους συνδυασμούς Δημοτική Αναναιωτική Κίνηση και Παρέμβαση Πολιτών να προσφύγουμε στην Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κατά των προαγωγών και της δημιουργίας νέων διευθύνσεων τμημάτων και γραφείων οι οποίες παρανόμως και αυθαιρέτως συστάθηκαν με την υπ’ αριθμ. 850/03-10-2012 απόφαση του Δημάρχου Πετρούπολης.
Ενώ επί 2 χρόνια η πόλη μας έχει γνωρίσει την πλήρη εγκατάλειψη, την απουσία της στοιχειώδους μέριμνας σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, την προχειρότητα και την αυταρχική νοοτροπία της Δημοτικής Αρχής έρχεται τώρα να καταργήσει και την νομιμότητα παρακάμπτοντας τις διαδικασίες.
Είμαστε κάθετα αντίθετοι στις πρακτικές αυτές καθώς πιστεύουμε ότι ενισχύουν τις πελατειακές σχέσεις και δημιουργούν προσκόμματα και υποχρεώσεις σε άτομα και διοικήσεις. Άλλωστε και κατά το παρελθόν υπήρξαν ανάλογες  αμφιλεγόμενες επιλογές ημετέρων οι οποίες έγιναν με κομματικά κριτήρια και αποδείχθηκαν καταστροφικές. Επί δεκαετίες τώρα μας ταλανίζουν σε όλες τις βαθμίδες εξουσίας και τις πληρώνουμε ακριβά στην παρούσα φάση. Αυτό δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άλλοθι, και ούτε πρέπει το κακό παρελθόν να διαιωνίζεται.
Για μας ως δημοτική παράταξη, προτεραιότητα έχει ο δημότης και τα προβλήματα του κι όχι πώς να «βολευτούν» οι 5-6 ημέτεροι. Ας εξαντλήσει πρώτα λοιπόν η διοίκηση όλη την ενεργητικότητα της στον πολίτη και μετά ας φροντίσει και τον κομματικό στρατό.