Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Προσλήψεις 50 ατόμων για την πυροπροστασία στο Δήμο Πετρούπολης.

Όπως έχουμε δευσμευτεί ανεβάζουμε τις νέες προσλήψεις απο το Δήμο για την πυρασφάλεια.Όσο μεγαλώνει το ενδιαφέρον από τους συμπολίτες μας ,τόσο μεγαλώνει και η διαφάνεια.Τίποτα πια στα κρυφά και στα μιλητά δεν περνάει.

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών με σκοπό την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών και ειδικότερα την πρόσληψη πενήντα (50) ατόμων, εκ των οποίων δέκα έξι (16) άτομα, κλάδου ΔΕ Οδηγών πυροσβεστικού οχήματος και τριάντα τέσσερα (34) άτομα, κλάδου ΥΕ Πυροφυλάκων, για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας.

Α/Α ΚΛΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ
ΑΤΟΜΩΝ
ΔΙΑΣΤΗΜΑ
1 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 16 2 ΜΗΝΕΣ
2 ΥΕ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΩΝ 34 2 ΜΗΝΕΣ

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των
καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να είναι κάτοικοι ή δημότες Πετρούπολης.
4. Να είναι άνεργοι.

Β. ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Για τις θέσεις Οδηγών:
Δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης Ι.Ε.Κ. ειδικοτήτων (α) τεχνικού αυτοκινήτων οχημάτων ή (β) εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων ή πτυχίο Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ΤΕΕ ειδικότητας Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου ή απολυτήριος τίτλος ενιαίου πολυκλαδικού λυκείου τμήματος Μηχανικών αυτοκινήτων ή τεχνικής επαγγελματικής σχολής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ειδικότητας Μηχανών Αυτοκινήτου ή σχολής Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. ειδικότητας Μηχανοτεχνίτη αυτοκινήτου ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων από υποψήφιους με τα προσόντα της προηγούμενης παραγράφου, οι θέσεις θα καλυφθούν από υποψηφίους με προσόν διορισμού οποιοδήποτε απολυτήριο τίτλο σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων του κλάδου αυτού από υποψηφίους  με τα προσόντα του προηγούμενου εδαφίου, επιτρέπεται η κάλυψή τους με προσόν απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης και τριετή τουλάχιστον εμπειρία μετά την απόκτηση της επαγγελματικής άδειας οδήγησης τουλάχιστον Γ’ κατηγορίας.
Σε κάθε περίπτωση απαιτείται επαγγελματική άδεια οδήγησης τουλάχιστον Γ’ κατηγορίας.
Εμπειρία μετά την απόκτηση της άδειας τουλάχιστον δυο (2) εξαμήνων.
2. Για τις θέσεις Εργατών:
Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν.2527/1997.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Βεβαίωση ανεργίας ΟΑΕΔ.
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε
περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).
5. Βεβαίωση κατοικίας (η οποία αποδεικνύεται με πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ).
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει  την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από 20/6/2011 έως 29/6/2011 στο Δημοτικό Κατάστημα Κ. Βάρναλη 76-78 Τ.Κ., (1ος όροφος), απευθύνοντάς την στο Γραφείο Πρωτοκόλλου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων που θα υποβληθούν δεν επαρκεί για την κάλυψη των θέσεων θα παραταθεί η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για άλλες δέκα (10) ημέρες.